Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12556769 www.bgdnes.bg

Пиронкова с помощник за бебето

Българската тенисистка Цветана Пиронкова разкри любопитни моменти около отглеждането на синовете си. Пловдивчанката роди второ момче в средата на юли и оттогава се е отдала изцяло на бебока. За нейна радост има кой да й помага,

"Имам си най-добрия помощник в грижите за бебчо! Батко му Алекс е изключително грижовен към малкото си братче и не пропуска шанс да го гушне или целуне, гледка, която ми разтопява сърцето", споделя Цвети.

Реклама

"Много обича да му показва играчките си или пък да танцува пред него, докато Виктор е в люлката си, за да "не му е скучно". А люлката е любимата "играчка" и на трима ни. Виктор се чувства много комфортно в нея, Алекс обича да му пуска мелодии и да регулира скоростта на люлеене с дистанционното към нея, а пък аз обожавам да наблюдавам как се опознават и сближават", издава още от семейните тайни бившата ракета щ1 на България. Сашко скоро ще навърши пет години, но вече е влязъл в ролята си на батко. 

Татко на децата й е бившият футболист на "Локомотив" (Пловдив) Михаил Мирчев. Семейството живее в Пловдив, но често отскача и до семейната си вила край язовир "Батак". Най-добрата ни тенисистка този век отскоро има и друго амплоа. Тя се изявява като модел, прави фотосесии и рекламира собствената си марка за спортни облекла, която създаде неотдавна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама