Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12675634 www.bgdnes.bg

Кънкьорка се съблича за олимпиада

С голо дупе напред към зимната олимпиада в Милано през 2026 година! Такава цел си е поставила трикратната световна шампионка по шорттрек Елис Кристи.

Палавата шотландка реши да финансира подготовката си за големия спортен форум с... голи снимки. Русокосата кънкьорка очевидно е доста закъсала за пари и създаде собствен профил в платформа за еротично съдържание. Срещу абонаментна такса от 12 долара на месец 32-годишната спортна звезда ще споделя свои разголени кадри.

Реклама

Кристи се показа само по изрязано черно боди от дома си и попита: "Колко абонати са нужни, за да позираш само по кънки?". Кристи вече е била три пъти на зимни олимпийски игри, но така и не успява да спечели медал. Вместо това няколко пъти зрелищно пада или се сблъсква със съперничка, припомня британският таблоид "Сън". Кънкьорката така и не успя да пътува за Пекин през февруари тази година заради контузия в глезена.

През миналата година Елис изпада в тежка депресия и дори прави опит за самоубийство.

"16 години се скъсах от работа и се опитвах постоянно да побеждавам, това си даде своето отражение", признава спортистката. Приятелят й - унгарският кънкьор Шаолин Шандор Лю, я зарязва със съобщение по месинджър. Кристи изпада в криза и започва да се самонаранява. Няколко дни след Коледа си нанася толкова тежка физическа травма, че се озовава в болница, където по чудо остава жива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама