Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12700565 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Пеп се радва на Холанд

Мария Гуардиола поздрави "Сити" за разгрома над "червените дяволи", Ерлинг добави още една "приятелка" в колекцията

Манчестър е син, а големият герой на Висшата лига Ерлинг Холанд може да се похвали освен с много голове и с милиони почитателки. Сред тях е и дъщерята на мениджъра на "Сити" Хосеп Гуардиола. Магнетичната Мария Гуардиола сподели със своите 400 000 последователи в социалните мрежи кадър от мача "Манчестър Сити" - "Манчестър Юнайтед" (6:3), в който големият герой за гражданите бе норвежкият нападател, блеснал с хеттрик и две асистенции. Красивата испанка е горда със своя баща и отбора, който Пеп успешно води.

Реклама

Медиите в Испания и Англия следят под лупа всяка стъпка на Мария, но за момента тя успява да опази в тайна най-пикантните подробности от личния си живот.

Лятото на тази година започна по най-добрия начин за изкусителната брюнетка и тя е намерила нова любов според информация "Мундо депортиво". Изданието допълва, че щастливецът все още е неизвестен на широката публика. Влюбената двойка е била забелязана на разходка в Барселона и поведението на двамата не оставяло и капка съмнение, че са заедно. Мария беше спрягана за гадже на бившия футболист на "Тотнъм" Деле Али и папараците ги дебнеха на всяка крачка, но очевидно сега всеки от тях върви по собствен път в личния си живот.

Що се отнася до Ерлинг Холанд, той е още по-ревнив към личния си живот. Дори вездесъщите британски таблоиди не успяват да се доберат до информация за това има ли норвежецът гадже и ако е в любовна връзка, коя е щастливката. Единственото, до което успяват да се доберат, е едно старо интервю на Ерлинг, в което той отговаря шеговито на въпроса дали има приятелка. "Имам пет и всяка вечер си лягам до тях в леглото - казва Холанд. - Това са топките, които съм запазил след мачове с отбелязан хеттрик."

От момента на това изказване русокосият гигант е добавил още няколко такива "приятелки", включително и една от събота следобед, когато се разписа три пъти в мрежата на "Манчестър Юнайтед". Но за гадже от плът и кръв засега историята мълчи...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама