Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12738345 www.bgdnes.bg

Краев към сестрата на Божинов: Ти си другата част на сърцето ми!

Михаела отпразнува 23-ти рожден ден, Анди й подари плюшено мече и портрет

23 години чукна сестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова. Тя отпразнува събитието подобаващо, като плътно до нея бе гаджето й - футболистът на "Левски" Андриан Краев. Той използва случая, за да изкаже силни думи към своята любима.

"Честит рожден ден на другата част на сърцето ми!", откровен бе Анди. Той зарадва Михаела с огромна плюшена мечка, която носи името Пандора. Освен това на кадър от тържеството зад рожденичката се вижда и изрисуван черно-бял портрет. На него са изобразени именно Краев и Ангелова. Цялата стая е с надути червени балони във формата на сърца. За Михаела има и голям букет от Андриан и тортата от сметана с ягоди.

Реклама

Любопитното е, че бившите жени на Божигол също се включиха в пожеланията. "Честит рожден ден, красавице", написа фолкпевицата Алисия в социалните мрежи, а Николета Лозанова изпрати сърца на Михаела.

Полузащитникът на "Левски" се залюби със сестрата на Божинов точно преди година. Михаела е дъщеря на футболния треньор Сашо Ангелов, който е втори баща на Божигол. Валери от своя страна лично е сватосал двойката и одобрява напълно техните взаимоотношения. Чернокосата хyбaвицa е завършила cпopтнaтa гимнaзия във Beликo Tъpнoвo с пълно отличие. За бала й бившият нападател на "Ювентус" и "Манчестър Сити" й подари скъп автомобил. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама