Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12886852 www.bgdnes.bg

Жестока заплаха стряска Погба

Френският национал Пол Погба преживява кошмарен период, в който е преследван от контузии и заплашван от собствения си брат Матиас.

Матиас е арестуван и разследван за изнудване на Пол Погба за сума от 13 млн. евро, но продължава със заканите дори след ареста и всички обвинения, повдигнати срещу него.

Реклама

Полузащитникът на "Ювентус" е получил аудио съобщение от своя брат, в което Матиас го заплашва с думите: "Ще съжаляваш до края на живота си! Обади ми се веднага. Побързай!", е било посланието на Матиас към Пол, пише "Льо Монд".

Погба вече е наел телохранители от страх за отмъщение от своя брат. Френските медии са озадачени как Матиас изобщо се е сдобил с телефон в затвора, за да изпрати подобно съобщение. Братът на Погба беше арестуван заедно с още четирима съучастници от престъпна мрежа, които изнудвали Пол да им даде 13 милиона евро, за да не публикуват "мръсно видео". Матиас изнудва брат си, твърдейки, че има доказателства за това, че Пол е наел африкански шаман, който да направи магия на френския национал Килиан Мбапе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама