Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12906744 www.bgdnes.bg

Шулц свали бившата на Брад Пит

Футболистът и полякинята Никол Потуралски не крият връзката си

Защитникът на "Борусия" (Дортмунд) Нико Шулц може и да не помирисва терена този сезон, но си спечели завистта на милиони мъже по света. Причината е новата му приятелка Никол Потуралски.
Бранителят и полската моделката са заедно от няколко месеца, но едва сега разкриха връзката си. Полската манекенка скочи в прегръдките на Шулц от тези на холивудската звезда Брад Пит.


Потуралски беше свързана за първи път с един от секссимволите на киното в края на 2020 г. Тогава двамата бяха заснети заедно във френския замък на Брад Пит. Те се запознават на премиерата на "Имало едно време в Холивуд" година по-рано в Берлин. Щом връзката им попадна в светлините на прожекторите, тя на практика приключи.
Не е ясно от кога красавицата е с играча Шулц. Първите слухове за отношенията им са през март, но тогава и двамата запазват мълчание. Явно вече са сигурни във взаимоотношенията, защото се официализираха със серия снимки в инстаграм.
Никол Потуралски, която е известна в модната индустрия под името Нико Мери, е успешен модел. Тя работи с три от най-известните агенции в света: A Management, Official Models и NEXT Models. Била е на кориците на няколко лъскави списания. Не се свени да позира за по-разкрепостени фотосесии.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама