Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12975615 www.bgdnes.bg

Жизел и Том разделиха 733 млн. долара

Жизел Бюндхен и Том Брейди успешно разделиха 733 млн. долара. На толкова се оценява състоянието на бившия супермодел и звездата в американски футбол, които вече са официално разведени.

Бизнес империята на двамата е благополучно разделена благодарение на железен предбрачен договор, сключен преди сватбата им през 2009 г. "Подялбата на тяхното богатство не беше толкова сложно и единственият друг основен фактор беше разпределението на техните имоти на стойност 26 млн. долара", съобщава американското издание "Пейдж Сикс". Очаква се Жизел и Том да поделят попечителството над двете си деца, Бенджамин (12) и Вивиан (9).

Предбрачният договор защитава личното богатство и на двамата и ще опрости разделянето на активите. От двамата Жизел е "малко" по-богатата. Супермоделът разполага с около 400 млн. долара, докато състоянието на Том се оценява на 333 млн. Очаква се Брейди да придобие пълна собственост върху имението на стойност 17 милиона долара, разположено на остров Индиън Крийк в Маями, който често се нарича "Бункер на милиардерите". Том и Жизел грабнаха крайбрежния имот през 2020 г., преди да го разрушат и да започнат ново строителство, което все още е в начален етап. От своя страна Бюндхен получава ваканционния им дом на полуостров Никоя в Коста Рика. Наскоро красавицата тихомълком закупи "скромен" дом в Маями Бийч за 1,25 милиона долара. Източникът на "Пейдж Сикс" добавя, че дуото е уредило "условията на раздялата и разделянето на огромното им портфолио от имоти". То също така включва дом на Бахамските острови, дом в Йелоустоун клуб в Монтана и апартамент в Ню Йорк, където Бюндхен се е покрила, докато се носят слуховете за раздялата й с Брейди.

По-късно Жизел подаде молба за развод и двамата с Том бързо уредиха раздялата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама