Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13011509 www.bgdnes.bg

Синът на Бекъм иска осем деца

Съпругата му Никола Пелц има седем братя и сестри

Бруклин Бекъм се закани да направи много деца на съпругата си Никола Пелц. 23-годишният син на футболната легенда Дейвид Бекъм няма търпение да стане млад татко. Бруклин се ожени за съпругата си Никола Пелц през април, като двамата планират да живеят в пълна къща с деца. Малкият Бекъм иска да последва примера на татко си, който на неговите години вече е станал баща. Засега Никола все още не е готова за бебе, но също е съгласна да бъде многодетна майка в бъдеще. Милиардерската щерка има цели седем братя и сестри. Нейният баща е бизнесменът Нелсън Пелц, а майка и Клаудия Хефнър е бивш модел. Подобно голямо семейство иска Бекъм.
"Още вчера бях готов да стана баща. Знам, че тялото е на жена ми, но винаги съм искал да имам куп деца наоколо - казва Бруклин пред списание "Пийпъл". - Това е нещо, което наистина искам да направя. И баща ми беше млад, когато ме имаше. Той беше на 23. И аз съм на 23 сега. Винаги съм искал да бъда млад татко."
Бруклин признава, че е изключително щастлив със съпругата си. "Нейното семейство живее във Флорида, а моето в Обединеното кралство, но ние имаме собствен живот тук, в Ел Ей, и наистина е много прекрасно - казва Бекъм. - Да бъдем в компанията един на друг е най-доброто. И най-голямото нещо, което ме отпуска, е, когато просто лежим в леглото с нашите кучета и гледаме "Островът на любовта".

За Бруклин пример за подражание е неговият баща Дейвид. "Той е много трудолюбив и ме научи да работя здраво. И да бъда мил с абсолютно всички. Обичам стила на баща ми. Мисля, че е готино. Винаги крадях дрехите му. Но след като приключих с кражбата им, исках да измисля свой собствен стил."
27-годишната Никола не изключва възможността някои от децата да са осиновени. "Той иска деца, но мисля, че това ще стане след няколко години. - казва Пелц. - Определено искаме голямо семейство. Той има трима братя и сестри, аз имам седем." На въпрос дали ще има осем деца, Никола казва: "Много е, но... не знам. Искаме да осиновим няколко деца, да имаме наши собствени. Това би било сбъдната мечта за нас."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама