Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13439634 www.bgdnes.bg

Как да правим efbet залози на мачове с най-високи коефициенти? advertorial icon

Ефбет е букмейкър с дългогодишен опит в хазартния сектор. Компанията е сред водещите у нас, когато става въпрос за предложения за коефициенти. Клиентите ще открият и възможности за залози на десетки спортни дисциплини. Съвсем очаквано най-предпочитаният спорт за Efbet залози е футболът, за който са активни множество пазари. Разнообразието от опции и функции също е налице за много събития от големите футболни първенства. Брандът следи тенденциите и постоянно обогатява предложенията си във футбола, за да задоволи претенциите на почитателите на най-популярния спорт.

Бонусите също са важна част от предложенията на оператора. Затова в сайта играчите ще намерят и най-новата топ оферта „Срещи с 0% марж“. При нея регистрираните потребители могат да се възползват от завишени коефициенти за определени пазари. За да бъде улеснена навигацията на клиентите към предложението, пазарите на срещите от промоцията имат своята сигнализация. Например пазарът “Краен резултат” се изписва “Краен резултат - 0% марж”. Това подсказва на играчите, че за въпросната среща могат да вземат завишен коефициент, а букмейкърът не получава комисионна за въпросния мач.

Събитията с 0% марж могат да бъдат намерени в секцията „Топ събития“ в спортния раздел. След като играчите кликнат върху секцията, ще им се заредят две опции - срещите с 0% марж за деня и за следващите няколко дни. Сред предложенията обикновено са най-интересните футболни мачове за деня, а в програмата са включени срещи от първите или вторите дивизии на първенствата. Броят на бонус събитията за деня е различен. Разбира се, най-много предложения играчите могат да очакват през уикенда, когато се играят мачовете от топ първенствата в Европа или през делничните дни, когато се провеждат двубоите от европейските клубни турнири. Предложенията с 0% марж са достъпни и през мобилното приложение на компанията. Програмата от двубои за тази промоция е наситена от събития и е значително по-богата от тази на останалите букмейкъри.

Освен на футболни мачове, клиентите могат да залагат на завишени коефициенти и за дисциплините баскетбол, волейбол и хокей на лед. Според правилата и условията на сайта, предложението за мачове с 0% марж не важи за срещи на живо. Промоцията е активна само за двубои, които все още не са започнали.

Българският букмейкър предлага високи коефициенти, не само за събитията от света на футбола, а и за всички други популярни и не толкова популярни спортни дисциплини. Дори можем да потвърдим, че тази компания не отстъпва дори на водещи в Европа по предложения на коефициенти. Високите ставки помагат на залагащите да намалят риска при залозите и да не се налага да добавят в електронния фиш още едно събития, за да вземат по-голяма печалба.  Коефициентите са завишени и за събитията, които се провеждат в реално време. За мачовете на живо, клиентите на ефбет в онлайн платформата също ще открият атрактивни ставки, от които могат да се възползват, за да увеличат своя баланс. Но играчите трябва да следят събитието в развитие, защото коефициентите се променят постоянно. Срещите на живо са придружени с актуална статистика от самото събитие. Такава информация е налична и преди началото на двубоите. Играчите ще открият също и данни за водещите шампионати, класирания, голмайстори и статистика от предишни мачове.

Букмейкърът инвестира много в своята онлайн платформа. Забелязва се стремежът постоянно да се развива и да подобрява качеството на услугите си. Затова коефициентите, които предлага компанията, са доста високи и са сред най-добрите между хазартните оператори у нас. Ставките са завишени за спортни събития и конкретно за раздела с  футболни мачове. Брандът определено е сред топ хазартните играчи в България и през годините е доказал защо клиентите могат да му имат доверие. Мерките за сигурност и защита на клиентите в онлайн платформата също на високо ниво, за което гарантира и лицензът на компанията.

“Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!”

Реклама
Реклама
Реклама