Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13440084 www.bgdnes.bg

Къде да следим разнообразни футболни прогнози всеки ден? advertorial icon

Футболът е най-популярният спорт в световен мащаб. Играта е завладяваща и заради красотата си привлича вниманието на милиарди фенове. Затова и сайтовете на онлайн букмейкърите са препълнени всеки ден с най-интересните мачове, на които феновете на тази игра могат да правят залози. Много от залагащите търсят актуални футболни прогнози, преди да направят своя окончателен избор. Такива прогнозите ще намерят в сайта на Nostrabet в самостоятелната секция „Прогнози“. Предвижданията се изготвят от екип от експерти и се базират на подробна статистика, резултати от предходни мачове, анализи и актуални новини за отборите.

Прогнозите за футболните мачове са напълно безплатни за всички посетители на сайта. Важно е да уточним, че екипът на Nostrabet не носи отговорност за играчи, направили залози въз основа на прогнози от сайта. Затова е важно всеки залагащ да управлява правилно своя бюджет и да се съобразява с правилата за разумно залагане. Успеваемостта на футболните прогнози на Нострабет е задоволителна. Това е мнението на голяма част от потребителите, които се доверяват на прогнозите. Играчите трябва да знаят, че няма прогноза, която да гарантира 100% успеваемост. Футболът е непредсказуема игра и в нея може да се случи всичко, а изненадите следват една след друга.

Професионалните футболни прогнози в сайта на Nostrabet се публикуват всеки ден. Има и такива за утрешния ден, както и за следващите няколко дни. Към всяка избрана среща се показва подробна статистика и информация за моментната форма на двата отбора, както и новини за контузени и наказани футболисти. Сред прогнозите са включени и срещи, на които е направен анализ в детайли. За предвижданията се вземат предвид много фактори - домакинство, гостуване, цели на отборите, предишни двубои между съперниците и други. Така се формира крайната прогноза от срещата, която се предоставя безплатно на читателите.

Прогнозите се изготвят за футболни мачове от различни първенства и турнири из света. Те обхващат водещите шампионати в Европа - Англия, Испания, Италия, Германия, европейските клубни турнири Шампионска лига и Лига Европа, както и българската Първа лига. В сайта читателите ще намерят и актуална ТВ футболна програма и ще са наясно кои мачове ще бъдат излъчени в родния ефир.

Предоставените футболни прогнози не са само за краен изход от мача. Те включват още предвиждане на маркети за под/над голове в мача, гол/гол, хендикап и други селекции. Причината е, че много от двубоите се развиват изненадващо и това кара експертите да търсят начини за по-високиставки. Разбира се, при избора на много селекции значително се завишава коефициентът, но и рискът, който поемат играчите, е по-голям.

В сайта ще откриете и секция „Права колонка“ за днес. Анализаторите са избрали няколко мача от деня, на които са направили прогнози. Често избрани пазари са придружени със сравнително високи коефициенти. Правата колонка, позната още като множествен залог, е комбинация от две или повече събития в един залог. Изборът е изцяло индивидуален и в повечето случаи букмейкърите не поставят ограничения за комбиниране на събитията. Повечето комбинации в един електронен фиш носят по-висок коефициент и възможност за по-големи печалби, но пък се увеличават шансовете за загуба.

За изготвяне на прогнозите в сайта са използвани факти, статистика и аналитично мислене. Но би било добре играчите също да анализират събитията, да прегледат новините, коефициентите в отделните онлайн сайтове за залози и чак след като стигнат до изводи, да поставят своя залог.

Залозите на футболните мачове носят допълнителна емоция и понякога висока доза адреналин. Но играчите трябва да са изключително внимателни, когато инвестират собствени средства за залози. Нашият съвет към тях е да залагат разумно и да не се поддават на емоциите, защото могат да претърпят големи загуби. И не на последно място - да изберат лицензиран букмейкър, на когото да доверят парите си.

“Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!”

Реклама
Реклама
Реклама