Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13479123 www.bgdnes.bg

Де Пол се жалва от бившата

Войната между звездата на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол и бившата му половинка Камила Хомс добива нови измерения. Около година след раздялата им аржентинецът подаде жалба в полицията срещу майката на децата си.

Световният шампион е прикачил като доказателство аудиозапис с бащата на бившата си. В него родителят сипе закани към футболиста. Освен това има и запазени чатове в WhatsApp. В тях самата Камила праща заплашителни съобщения на Де Пол и настоящата му половинка Тини Стосел.

Реклама

"Честно казано, се почувствах уплашен от тези съобщения от г-жа Хомс, но реших да не го докладвам, защото имах нужда от тишина и спокойствие, за да се подготвя за световното първенство в Катар", обяснява Де Пол.

След връщането му от Катар нещата ескалирали и играчът решил да предприеме мерки. Родриго допълва, че е подписал споразумение за развод против волята си.

"Мирът и спокойствието, от които имах нужда, също ме накараха да отстъпя по някои въпроси с Камила Хомс, свързани с финансовата компенсация", добавя играчът.

Де Пол заряза дългогодишната си половинка в началото на 2022-ра заради певицата Тини Стосел. Родриго и Камила бяха заедно от тийнейджъри. Имат и две деца. Бяха смятани за една от най-стабилните двойки на спортната сцена преди появата на Тини.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама