Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13546881 www.bgdnes.bg

(Видео) Порно звуци в ефир на мач на "Ливърпул"

Женски секс стенания прекъснаха анализа на мача между "Уулвърхемптън" и "Ливърпул" по британската телевизия BBC. Порно звуците започнаха точно когато водещият Гари Линекер търсеше мнението на колегата си експерт Алън Шиърър. Вместо да се притесни, Линекер започна да се смее на гафа и излезе от трудната ситуация. "Не знам кой вдига този шум - каза ухиленият Линекер. - Мисля, че някой изпраща нещо по нечий телефон. Не знам дали сте го чули у дома."

Стенанията продължиха да се чуват, а Алън Шиърър също се засмя на конфузния момент. Впоследствие стана ясно, че популярния ютюбър Даниел Джарвис е отговорен за шегата. Майтапчията по някакъв начин е успял да вкара телефон в студиото и го е залепил за бюрото. Настроил е порно звуците като мелодия и е набрал номера. Малко по-късно телевизията прекъсна предаването и пусна интервю с Юрген Клоп.

Впоследствие от BBC се извиниха за гафа. "Извиняваме се на всички зрители, обидени по време на предаването на живо на футбола тази вечер. Разследваме как се е случило това", заявиха от телевизията.

От своя страна Гари Линекер каза, че шегата е забавна и не вижда причина за извинения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама