Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13557993 www.bgdnes.bg

Жената до национала Тошко Неделев: Злобата и клетвите няма да го спрат!

Звездата на "Ботев" очаква завръщането си на терена

"Злобата и клетвите на "доброжелателите" му няма да го спрат да се върне по-силен от всякога. Господ го обича!" Това написа Анита Терзийска, жената до контузения национал и звезда на "Ботев" (Пд) Тодор Неделев. Тошко преминава през нов труден период, след като се контузи по време на лагера в Дубай. Неделев очаква новини от лекарския щаб и резултати от медицинските тестове.

Иначе условията за подготовка в ОАЕ са отлични. Първата тренировка на "канарчетата" протече при пролетна температура от 23 градуса на стадион "Рашид". Тепърва ще стане ясно как ще продължи тренировъчният процес за Неделев. Тодор се радва на безусловната подкрепа на своята любима Анита, която е голяма опора за футболиста. Неделев пострада тежко при катастрофа с автобуса на националния отбор в Грузия през юни миналата година и беше опериран по спешност.

Реклама

В дните след хирургическата интервенция Анита Терзийска отпътува за Тбилиси, където да бъде до своя любим в болницата. Тогава тя призна, че не й е било леко да види своето момче след черепната операция, направена от грузинския специалист д-р Шота Ингоровка.

"Аз съм много емоционална и трудно минавам през такива неща, защото вече съм изживяла стреса от това да гледаш близък в болница в тежко състояние - признава тогава Анита. - Но в тези моменти се събираш, защото трябва да си опора на този човек. Когато пристигнах в Грузия, преди да отидем в болницата, д-р Бочев ме подготви какво ще видя и аз изпаднах в паника само като си го представих, но когато влязох при Тошко, си сложих най-голямата усмивка, защото исках да бъде спокоен."

Тодор Неделев направи всичко възможно, за да се върне на терена, и е на път да го направи въпреки всички изпитания. Привържениците на "Ботев" с нетърпение очакват да видят своя любимец отново на игрището.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама