Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13587284 www.bgdnes.bg

Новата на Бартра била грозно пате

Джесика Гойкоечея си правила пластични операции през пубертета

Новото гадже на бившия испански футболен национал Марк Бартра - Джеси Гойкоечея, бе разкрита, че като тийнейджърка е била грозновата и е трябвало да си направи няколко пластични операции, за да се превърне в днешната красавица.
Джесика без съмнение се превърна в една от най-красивите футболни половинки в света, откакто направи публично достояние връзката си със защитника на "Трабзонспор".

Но, както се казва, всички имаме минало и каталунката е, да речем, малко по-различна от нейното настояще. Благодарение на акаунт, който отговаря за разобличаването на знаменитостите и техните козметични корекции, бе открито, че моделът не винаги е била иконата на красотата и сексуалността, каквато е днес. Съдейки по поредица от снимки, Джесика си е направила няколко корекции, които са й помогнали много да добие днешния си вид.
В последните месеци 31-годишният Бартра имаше флирт с Мис Испания Вселена 2014 Дезире Кордеро, която някога бе спрягана с Кристиано Роналдо. Игралият в "Барселона" Бартра преди година сложи край на 5-годишния си брак със спортната журналистка Мелиса Хименес. Тя му роди две дъщери и син, които останаха с нея в Севиля. Колкото до Гойкоечея, тя има 1,7 милиона последователи в Инстаграм и има собствена марка за дрехи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама