Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13594949 www.bgdnes.bg

Новак получава дузпите в "Левски"

Станимир Стоилов е на път да намери разрешение на най-големия проблем на "Левски" в последните месеци - изпълнението на дузпи. Треньорът на "сините" ще повери наказателните удари на новото попълнение Асен Чандъров.

Халфът премина за втори път на "Герена" от "Септември". В бившия си клуб именно той бе титулярният изпълнител на дузпите. Чандъров вече се отчете и с първия си гол за "Левски" от наказателен удар. Разписа се при победата над "Рига" с 3:2.

Реклама

Дузпите се оказаха голям проблем за "сините" през есента. Отборът отпадна от "Хамрун" в Лигата на конференциите и загуби мача за Суперкупата на България след грешки при тях. В различни мачове пропуски от бялата точка направиха Георги Миланов, Цунами, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Марин Петков и Хосе Кордоба. През есента "сините" профукаха общо седем наказателни удара в различните мачове. Подобна черна серия на "Герена" е имало само по времето на Делио Роси.

"Асен е добър изпълнител на дузпи, а знаете, че през есента "Левски" имаше проблеми с 11-метровите наказателни удари", заяви един от треньорите в "Септември" Младен Стоев.

Стоилов продължава да не може да ползва трима футболисти на лагера в Дубай. Участие в тренировките не взимат Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап и Иван Андонов. Отделно от основната група се готви Кристиан Димитров. Тримата защитници ще пропуснат днешната втора контрола с "Рига". Малък е шансът и третият вратар Андонов да се появи на терена. Срещата е днес от 15,00 ч. ще се предава пряко по "Диема Спорт 2".

"Тримата контузени - Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Ван дер Каап все още не могат да вземат участие. За съжаление, някои от тях може да не играят по-дълго, но все още нямаме окончателна диагноза", сподели Стоилов.Снимка: facebook/levskiofficial

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама