Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13623380 www.bgdnes.bg

Божинов спи при сексбомба в Дубай

Валери Божинов спи при сексбомбата Уанда Нара в Дубай! Родният плейбой и горещата са настанени в един хотел и нищо чудно съвсем скоро да се засекат. В момента Божигол няма официална приятелка, докато Уанда ту се разделя, ту се събира със съпруга си Мауро Икарди.

От няколко дни Нара се глези в огромния комплекс JA The Resort, включващ три хотела и огромен спортен център с игрища за футбол, голф и тенис. Там е настанен и отбора на "Левски", а Божинов пристигна в лагера на "сините" в ролята си на журналист. Валери ще отразява подготовката на бившия си отбор като част от екипа на "Спортал".

Реклама

Уанда вече показа пищните си форми на един от басейните край хотела, където често минават и футболистите. Нара обожава да се разголва и няма как да не впечатли играчите на "сините". Сексбомбата отдавна е известна с афинитета си към футболисти. Аржентинката има три деца от бившия нападател на "Милан" Макси Лопес, а след това го смени с неговия тогавашен близък приятел Мауро Икарди. От бившия играч на "Интер" и ПСЖ красавицата, на когото роди две момиченца. Децата са заедно с Нара в Дубай, но това едва ли ще я спре от флиртове. Последните слухове я свързват с Кейта Балде, който е бивш съотборник на Икарди.

Според испански медии Уанда е в Дубай именно заради Балде, но нещата може да се променят при среща с нашия Божигол...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама