Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13735140 www.bgdnes.bg

81-годишната баба Веска: Никога не съм вярвала, че Джокович ще ме поздрави за рождения ден

Баба Веска от село Черешово стана известна на 81 години и получи най-големия си подарък по случай своя рожден ден. Възрастната жена бе поздравена не от кого да е, а от най-добрият тенисист в света Новак Джокович. Сърбинът изпрати видео послание до Веска, като заслугата бе дело на нейната внучка-Боряна Узунова.

Българската баба, която е луда фенка на сърбина призна в ефира на „Тази сутрин“ по bTV , че е гледала поздрава на Джокович стотици пъти.

Реклама

„Аз ходя по кортовете отпреди 20 години с моите внуци - разказва баба Веска. - Те спряха да играят поради травми, но аз виждах в лицето на Джокович моите деца. Той ме впечатли с неговата толерантност и доброта. Погледнете лицето му, израза му, отношението му. Той е не само велик тенисист, но и велик човек. Гледам всички турнири, в които участва. От 2:00 часа през нощта до сутринта, когато винаги побеждава, особено след десетата му титла на Откритото първенство в Австралия.“

„Никога не съм вярвала, че той ще ме поздрави за моя рожден ден, но това ми беше мечтата. Стоя, гледам през прозореца и мечтая да бъда при родителите му, когато той вдига купата, целува я и всички души му се радват. Аз мечтаех да бъда при него. Никога не съм си представяла, че милионите зрители и почитатели, които той има, че ще отдели частица от своето време, за да ме поздрави."

Четете още

Гришо показва плочки

Гришо показва плочки

Джокович взе десета титла от Австралия

Джокович взе десета титла от Австралия

(Видео) Бащата на Джокович позира със знаме на Путин

(Видео) Бащата на Джокович позира със знаме на Путин

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама