Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/14000404 www.bgdnes.bg

Тайсън Фюри клекна за мач с Усик, битката ще е на 29 април на "Уембли"

Тайсън Фюри най-накрая потвърди мача с Александър Усик. След дълго продължили преговори и онлайн обиди между двамата вече е ясно - голямата битка ще е на 29 април на стадион "Уембли" в Лондон.

Циганският крал потвърди мача в социалните мрежи. След това разкри, че в продължение на четири месеца умишлено не е използвал онлайн приложенията. Завърнал се е през последната седмица, за да уреди мача с украинеца.

Реклама

"Ще се видим на 29 април. Елате там или включете телевизорите. Успешни тренировки на Усик. Нека по-добрият да победи", обяви Фюри.

След това добави, че отново излиза от социалните мрежи, за да влезе във финалния лагер за мача.

Съобщението на Фюри дойде няколко часа след като от лагера на Усик обявиха, че все още не е дал съгласие за мача.

Циганския крал поиска разделение на хонорара 70:30 и го получи, но след това се задърпа заради клаузата за реванш в договора за двубоя. Малко преди да потвърди битката, Фюри пусна поредното забавно видео. Той нарече промоутъра на украинеца Александър Красюк "наденичка" и "най-лошия мениджър на света".

"Алекс, ти беше надигран от човек, който никога не е ходил на училище (б.а визира себе си), а за твоя боксьор останаха само 30%", каза Циганския крал във видео.

В крайна сметка мач ще има. След 29 април на "Уембли" победителят ще е абсолютният световен шампион в тежка категория. Това не се е случвало от Ленъкс Луис насам. Американецът е последният боксьор, държал всички пояси в ръцете си.

Четете още

Прилепи прецакват Фюри

Прилепи прецакват Фюри

Усик: Ако не се боксирам с Фюри, спирам

Усик: Ако не се боксирам с Фюри, спирам

Реклама
Реклама
Реклама