Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/14084104 www.bgdnes.bg

Експерт в МВФ предложи брак на Григор

Рок легендата Джон Бон Джоуви също е фен на първата ни ракета

Фенка предложи брак на Григор Димитров след мача му с Ян-Ленард Щруф във втория кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Маями. Българинът дори се снима с дамата. Тя издигна плакат с надпис "Григор Димитров, ще се омъжиш ли за мен".

Оказа се, че почитателката на най-добрия ни тенисист не е случайна. Тя се казва Даниела Ортега и работи като секретар в Международния валутен фонд, научи "България Днес".

Реклама

Фенка е на Гришо от години. Срещала го е няколко пъти на турнири в Америка.

"Любовта на моя живот", така чаровната дама описва Димитров в социалните мрежи.

Ортега е крайно развълнувана от жеста на Григор в Маями. Българинът й подписа плаката с предложението и се снима с нея. Оказа се, че двамата са разменили и няколко думи.

"Най-щастливият момент в моя живот! Никой следваш няма да победи този. Григор ми каза, че ме обича. И да, никога няма да млъкна за това! И той беше този, който поиска да се снима с мен", написа Ортега в инстаграм профила си.

Оказва се, че Даниела не за първи път предлага брак на Димитров. През юли миналата година Гришо участва в разговор на живо с Пракаш Армитраж в инстаграм. Тогава Ортега отново зададе съдбовния въпрос, а известният журналист го предаде на българина.

"Взет мъж съм!", каза тогава тенисистът с усмивка на лице.

За разлика от юли в момента любовният статус на Григор не е ясен. Той и Лолита Османова не са се появявали заедно от няколко месеца. Доста време се намираха на различни места на планетата. Слуховете все по-често ги разделят, но нито един от двамата не е коментирал дали връзката им е приключила. А тези дни се говори, че чаровната рускиня вече е при него в Маями след ваканция в Дубай. Все пак във Флорида живее и семейството на Лолита. Дали Гришо още е с нея или Даниела има шанс накрая да спечели сърцето му, предстои да разберем.

В същото време се разбра, че Димитров има и поредния фен сред знаменитостите. Това е рок легендата Джон Бон Джоуви. Певецът изгледа една от тренировките на българина в Маями. След това се поздрави с него и треньора му Джейми Делгадо. Последва и няколкоминутен приятелски разговор между тримата.

Четете още

Гришо готов за Маями

Гришо готов за Маями

(ВИДЕО) Григор играе тенис с певицата Пинк

(ВИДЕО) Григор играе тенис с певицата Пинк

Григор Димитров с каскет на шопинг

Григор Димитров с каскет на шопинг

Григор Димитров бие нидерландец в Марсилия

Григор Димитров бие нидерландец в Марсилия

Реклама
Реклама
Реклама