Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/14443116 www.bgdnes.bg

Българинът Миро се върна в кеча

Ще се бие за титлата, жена му Лана не го е изоставяла

Съпругата на родната звезда в кеча в САЩ Мирослав Бърняшев, Лана, се прибира при него, признава самата тя. Преди месеци бе разпространен слухът, че хубавицата го е напуснала, но никой от двамата не коментира темата.

Лана прекара известно време в Южна Америка, което провокира слуховете. Преди дни самата кечистка имаше разговор с феновете си, а на въпроса дали е напуснала мъжа си, тя отговори, че раздяла няма, просто е трябвало да прекара известно време далеч по свои си бизнес дела и след дни се връща при него в Щатите.

Реклама

През 2019 г. Лана бе публично нацелувана от своя колега Боби, след което се стигна до раздяла. Година по-късно Лана и Русев напуснаха федерацията WWE и самият кечист призна, че всичко е било сюжетна линия на шоуто за вдигане на гледаемостта. "Тогава решихме, че за да поддържаме сюжета, е най-добре Лана да се изнесе от семейната ни къща в Нешвил, Тенеси. Нито е имало изневяра, нито сме се разделяли", призна тогава Бърняшев.

Само преди вечер самият Миро се появи изненадващо на шоу на федерацията ТНТ, на която бе шампион, но не участваше в битките от края на миналата година. Българинът проби в комерсиалната свободна борба преди години като част от федерацията WWE, където се подвизаваше под името Александър Русев и първоначално бе представян като руснак. Там нашенецът се залюби с колежката си Лана. Имената "Русев" и "Лана" са патентовани от WWE и те нямат право да ги използват извън техните турнири. След като напуснаха тази федерация, двамата трябваше да започнат с нови имена, като българинът избра родното си Миро, а Лана вече е Си Джей Пери.

Вечерта, когато биткаджийката съобщи, че се връща в Щатите при съпруга си, самият Миро шумно се появи на шоу на ТНТ и без даде обяснения, се отправи за разговор към офиса на шефовете. Явно от преговорите е имало резултат, тъй като бе обявен мач между отбори по трима, където Миро ще си партнира с Жилото и Дарби Алън срещу тима "Черната къща". Докато играеше за федерацията WWE, Бърняшев, под името Русев, направи дълга победна серия и стана шампион на САЩ. Накрая претърпя загуба от Джон Сина, който му отне титлата по време на грандиозното шоу "Кечмания 30". Сега според запознати Миро има шанс да се бие и за световната титла на ТНТ на 28 май в Лас Вегас на шоуто "Двойно или нищо" в мач между четирима кечисти едновременно.

Реклама
Реклама