Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14558566 www.bgdnes.bg

Пипа от "Лудогорец" напипа секси гъркиня

Чуждестранната колония на половинките в "Лудогорец" се разрасна. За първи път в нея влиза и гъркиня.

Отскоро в Разград е половинката на едно от зимните попълнения на "орлите" Гонзало Авила Гордон-Пипа. Красивата гъркиня Катя пристигна за най-важните мачове от сезона на любимия си. Блондинката привлече погледите на всички с появата си на "Хювефарма Арена" за мача с ЦСКА-София (2:2). Тя изгря на трибуните с фланелка на десния бек с надпис "Пипа" на гърба.

Реклама

Прави впечатление, че за краткото време в България Катя вече се е сдобила приятелка сред останалите половинки. Това е гаджето на Франко Русо - Ана. Двете са неразделни. Подариха си и един уикенд по женски в прословутия спа център "Терме" в Букурещ. Всъщност мъжете им също се познават добре. Те вече са играли в един отбор и в Испания.

Връзката на Пипа с гъркинята е от няколко месеца. Запознават се в родната на Катя Атина. Там бранителят игра за "Олимпиакос" за около година. Макар да записа едва 11 мача с гръцкия гранд, Пипа постигна най-голямата си победа в южната ни съседка. Намери любовта.

Катя впечатлява с изваяни форми и секси излъчване. Обича да позира за профилите си в социалните мрежи. Този в инстаграм е пълен с нейни горещи снимки. Другата й страст са пътуванията. Сред любимите й дестинации са Италия и Париж.

Пипа пристигна в "Лудогорец" по време на зимния трансферен прозорец. Освен за "Олимпиакос" бранителят е играл още в английския "Хъдърсфийлд" и испанския "Еспаньол". За правата му "орлите" платиха 600 000 евро на гръцкия гранд. Първите два месеца футболистът бе сам в Разград, докато се аклиматизира. Щом свикна с обстановката, повика и половинката си Катя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама