Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15283637 www.bgdnes.bg

Голяма кеч звезда почина от инфаркт на 36 г.

Кеч звездата и бивш шампион на WWE Брей Уайът е починал внезапно в четвъртък на 36-годишна възраст, съобщава световната федерация. Официална причина за смъртта не е оповестена, но според повечето информации става въпрос за инфаркт. Уайът, чието истинско име е Уиндъм Ротунда, е син на кечиста от Залата на славата на WWE Майк Ротунда и една от големите фигури на компанията през последното десетилетие.

"Нашите мисли са със семейството му и молим всички да уважават поверителността им в този момент", каза Пол Левек, познат още като Трите Хикса, който е главен директор по съдържанието на WWE.

Реклама

Колеги, приятели и легенди на кеча споделиха мислите и съболезнованията си след тъжната новина. Сред тях са Дуейн Джонсън-Скалата, Рик Флеър, Крис Джерико, Мик Фоули. Българският кечист Мирослав Барняшев, известен още като Русев, също страда за загубата на своя колега и приятел.

"Срещнах Брей още през 2010-а, когато бях на проби за WWE - сподели Миро. - Той беше страхотен човек. Приеха ме и подписах със световната федерация. Около година по-късно отидох в програмата за развитие на таланти на WWE. Не мислех, че някой ще ме помни след пробите, но Брей веднага ме разпозна и ме похвали за някои от уменията, които бях показал. Почувствах се наистина добре дошъл благодарение на него. Беше наистина любезен с колегите, много трудолюбив и креативен. С него можеше да се говори за всичко. Спомените са много и всички обичаме Брей и семейството му. Да почива в мир."

Реклама

Четете още

Лана на кечиста Миро разкри метода си за ИЗТРЕЗНЯВАНЕ

Лана на кечиста Миро разкри метода си за ИЗТРЕЗНЯВАНЕ

Кечистката Кели празнува без бельо

Кечистката Кели празнува без бельо

Реклама
Реклама
Реклама