Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15356653 www.bgdnes.bg

Полша фаворит на европейското по волейбол advertorial icon

Отборът на Полша е фаворит да спечели Европейското първенство по волейбол за мъже, на което България е съдомакин заедно с Италия, Северна Македония и Израел. Коефициентът за титла на "дружина полска" в efbet е 2.55*. Следват съставите на Италия (3.30*), Франция (4.10*), Словения (9.60*), Сърбия (25.00*), Нидерландия (60.00*). Отборът на България е седми по този показател със ставка от 70.00* за титла. Нашият отбор започна с неочаквана загуба от Испания с 1:3  в първата си среща, играна в Двореца на културата и спорта във Варна.

       "Според мен слабата ни игра се дължи най-вече, че не успяхме да издържим на сервиса на Испания и не им отговорихме със сервис. Очаквам началото да е трудно, защото има напрежение като домакини. Най-хубавото е, че тази грешка в началото е поправима. Ако беше да изиграеш такъв фатален мач в директна елиминация, тогава щеше да е непоправима. Надявам се и имаме възможност да я поправим“, коментира селекционерът на българския отбор Пламен Константинов.

       На Европейското първенство по волейбол за жени в петък ще се изиграят двата полуфинала. От 18:00 часа италианките са фаворити срещу Турция с коефициент за успех 1.85* срещу 2.20* за туркините. Коефициентите за късния мач от 21:30 часа - Сърбия Жени vs Нидерландия Жени са следните: 1 - 1.22*, 2 - 5.00*. Българският национален отбор по волейбол за жени отпадна на четвъртфиналите от Нидерландия, но завърши надпреварата престижно в Топ 8.

Сръбкините и италианките са с равни шансове да вдигнат титлата с коефициент 2.55*. За Турция ставката е 3.00*, а за Нидерландия - 20.00*.

       Вече приключи и първата фаза на Световното първенство по баскетбол, което се провежда в Япония, Филипините и Индонезия. Станаха ясни всички участници в битката за Топ 16, като отборите на Сърбия, Грузия, САЩ, Бразилия, Словения, Пуерто Рико, Гърция и Испания съумяха да подсигурят местата си за следващата фаза на Мондиала.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама