Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/16006141 www.bgdnes.bg

Ивет Лалова РАЗКРИ: Имах страх от скоростта след счупване на бедрото

„Аз бях спринтьор, който имаше страх от скоростта. Това беше последствие от тежката контузия със счупване на бедрото, с което се борих дълго време. Може би, не съм го казвала досега. Възрастни хора идваха при мен на улицата, стискаха ми ръцете и плачеха. Бях върнала и това беше моята голяма победа“.

Това сподели Ивет Лалова-Колио в интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо в предаването „Събуди се“ по Нова Телевизия.

Реклама

„Моят Бог е дисциплината! Вярващ човек съм, но преди състезание не се моля, а си преговарям наум нещата, които трябва да направя. Победителите никога не се отказват, а тези, които се отказват, не са победители“, каза още Ивет.

Ивет се състезава сред елита на своя спорт повече от две десетилетия и показа, че човешкият дух и решителност нямат граници, след като се завърна в А отбора след счупена бедрена кост през 2005 г. в Атина. Момент, който постави под съмнение не само връщането й в големия спорт, а изобщо, че някога ще може да бяга.

Днес този изумителен атлет е вдъхновяващ мотивационен лектор не само защото се върна на пистата и постигна нови върхове, а и защото атлетиката се оказа спорт пълен с трудни уроци.

Четете още

Лалова вае тяло и готви

Лалова вае тяло и готви

Ивет Лалова е СУПЕР на 38! Показва как си тренира дупето

Ивет Лалова е СУПЕР на 38! Показва как си тренира дупето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама