Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1758258 www.bgdnes.bg

Евра и Андерсън с голи мацки

Жененият ас на "Манчестър Юнайтед" Патрис Евра бе хванат в изневяра в неделя. Французина се забавлява цяла нощ с "Плейбой" близначки преди контролата на националния му отбор с Германия.
Защитникът поканил 22-годишните британски красавици Карла и Мелиса Хоуи в Парижки клуб. Той е един от най-реномираните на "Шанз-Елизе" и в него се допускат само отбрани членове. Те се забавлявали с Евра и четирима негови приятели, сред които съотбоеникът му в "Юнайтед" Андерсън. Патрис платил сметка от 20 000 паунда за шампанско преди групата да се отправи към хотела в 6,30 часа сутринта. Момичетата получили закуска в леглото преди компанията да напусне стаите си около 13,30 в понеделник. 
След като "Сън" пусна папарашки снимки от вечерта, Евра е изправен пред двоен кошмар. Първо селекционерът на "петлите" Дидие Дешан ще го глоби, защото е гулял из града в навечерието на страрта на тренировките преди контролата с Германия снощи. Съпругата му Сандра също ще иска да знае какви точно ги е вършил.
Евра и Андерсън не за първи път се забавляват с мацки. Преди време двамата пируваха заедно с гаджето на Риана - Крис Браун, в имението на "Плейбой". През 2010 пък Патрис бе заловен от камери да се целува със секси студентка пред хотел в Англия.
Близначките от своя страна станаха известни във футболните среди след аферата си със защитника на "Челси" Ашло Коул

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама