Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1758509 www.bgdnes.bg

Гаджето на Манолев звезда във "Фулъм"

Грета, красивата приятелка на Станислав Манолев, веднага прикова погледите на футболисти и фенове на "Фулъм", научи "България Днес".
Русокосата хубавица е направила своя дебют в Лондон на мача "Фулъм" - "Манчестър Юнайтед", загубен от домакините с 0:1.
Съотборниците на Станислав останали очаровани от красотата на българката. Грета получила и многобройни комплименти от фенове във ВИП зоната на стадион "Крейвън котидж". Тя вече е в списъка на таблоидите за най-красиви футболни половинки. Ако Манолев се представи успешно, приятелката му има всички шансове да си спечели ангажименти като модел на мъжки списания, коментират на Острова.
Българският национал не взе участие в мача срещу "Юнайтед" заради забавяне на работната му виза. Грета вече е при него в Лондон и му помага да се устрои там. Засега двамата живеят в луксозен хотел, но се надяват скоро да се преместят в къща под наем.
Димитър Бербатов и половинката му Елена са се заели със задачата да ги въведат във всички важни неща, които трябва да знаят за Лондон. На първо време това са добрите ресторанти и особеностите на трафика. След това идва ред и на модерните клубове за забавления.
Елена на Бербо е особено щастлива от трансфера на Станислав. Тя поделя времето си между София и Лондон, защото се грижи за двете малки момичета Диа и Елиа. Когато е в английската столица, Елена често скучаела заради липсата на компания. Сега вече няма да е сама, когато Димитър е на тренировки и лагери, защото там ще бъде и Грета.
"Бербатов ме посрещна страхотно и много ми помага", призна Манолев след трансфера си във "Фулъм".
Мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол обяви, че той е втори вариант за поста десен бек след Саша Ритер. Холандският специалист уточни, че Манолев може да играе и като външен халф. Възможно е българинът да дебютира срещу "Норич" в събота, ако всичко е наред с работната му виза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама