Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1770560 www.bgdnes.bg

Френски мацки в бой за Лавеци

Дейвид Бекъм определено има сериозна конкуренция за плейбой щ1 във френския гранд "Пари Сен Жермен". Мадамите край Айфеловата кула са луди по аржентинския нападател в милиардерския тим Езикел Лавеци. Татуираният мачо е обект на постоянни свалки от французойките, въпреки че е сгоден. Оказва се, че за Лавеци, който във вторник вкара гол на "Валенсия" в Шампионската лига, се води цяла женска война в родината му Аржентина.
Бившата изгора на нападателя - Джесика Сирио, и сегашната му половинка - Янина Стрепанте, все още не могат да си го разделят. Според пикантни материали от родината на Марадона любовният триъгълник е довел дори до физическа саморазправа между красавиците.
Апетитната блондинка Сирио топлеше леглото на Лавеци, когато звездата му изгря в италианския "Наполи". Твърдеше се, че двамата дори готвели сватба. Впоследствие моделът на бельо бе заменен от другата аржентинска красавица, която също се премести при Лавеци в Италия. Янина нашумя най-вече след като стана жертва на въоръжен грабеж в Неапол.
Бившата на футболиста все още не може да преживее раздялата с него и го тормози с есемеси, а много често ходи и на мачовете му. В същото време Стрепанте е забранила на гаджето си да общува с блондинката. Любопитното е, че настоящата изгора на Лавеци си уреди договор с голяма модна агенция в Париж веднага след като годеникът й заигра в ПСЖ през миналата година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама