Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1770654 www.bgdnes.bg

Малък Тошко пие шише уиски

Тодор Славков се напи за пореден път. Синът на Иван Славков-Батето бе сред гостите на 50-годишния юбилей на Борислав Михайлов в столичния хотел "Кемпински- Зографски". Малък Тошко още с пристигането си хвана здраво чашата с уиски и не я пусна, докато не си тръгна. Синът на Батето често излизаше да пуши, като и за миг не остави уискито си без наблюдение. Компания на Тошко правеше мъжът на Жени Живкова - бизнесменът Андрей Стефанов. Според очевидци Малък Тошко е пресушил поне едно шише с уиски. Синът на Батето не за първи път проявява страстта си към алкохола. Той не пропуска да се накваси на всяко публично събитие, на което се появи, без значение какво е то.
Повод за поредната пиянска изцепка стана шумният купон, който вдигна за 50-ия си рожден ден шефът на БФС Боби Михайлов.
Веселбата започна със специално поздравление от премиера Бойко Борисов.  "Уважаеми г-н Михайлов, Бобка, ти изправи на крака целия български народ по време на американското лято. Пожелавам ти да постигнеш същото и като президент на футболния съюз", гласеше обръщението на министър- председателя. От името на премиера Боби получи плакет от спортния министър Свилен Нейков. 
Михайлов събра голяма част от елита на спорта, бизнеса и политиката. Повечето от съотборниците му от великото лято на 1994 година и съпругите им също уважиха Боби - Наско Сираков, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Петър Михтарски, Бончо Генчев... Впечатление направи отсъствието на треньор щ1 на XX век Димитър Пенев, но се оказа, че Стратега не е забравил капитана си. Пената е отишъл на обедния прием, който президентът даде във футболния съюз.  

"Подарих му ръчен часовник - разкри Пенев пред "България Днес". - Да си го гледа, като се пенсионира. На Боби не му е лесно. Пожелах му здраве и да успеем да класираме националите за голямо първенство. Подарих му и шампанско да си пийне, а за съпругата му взех голям букет. Аз проблеми с Боби нямам."
Очаквано на вечерното парти не се появи Христо Стоичков, който е в конфликт с Михайлов. Почти всички клубове в "А" група изпратиха свои представители. Шефът на "Левски" Тодор Батков дойде за 15-ина минути, връчи му подаръка и си тръгна. ЦСКА изпрати Георги Илиев-Майкъла.
Въпреки критиките си към БФС на рождения ден дойде и уволненият от ЦСКА треньор Стойчо Младенов. Сред светските двойки се откроиха пластичният хирург д-р Енчев и моделът Теди Велинова.
Голяма част от гостите подариха картини на Михайлов и шефът на БФС вече може спокойно да отвори галерия. Оръжейният бос и шеф на "Локо" (Сф) Николай Гигов се отчете със сабя. Инкогнито се появи през страничен вход петролният бос Валентин Златев. Бившият председател на ДАМС Весела Лечева също дойде в компанията на приятеля си Сотир Ушев. С много охрана и съпругата си Кремена пристигна шефът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.
Изненадващо купонът премина без чалга. Боби реши да не повтаря грешката си с онзи танц и любимата му певица Преслава този път не успя да го накара да се разкърши. Президентът на БФС заложи предимно на тежки евъргрийни от 80-те години. 
Големият отсъстващ от семейството на Боби бе синът му Николай. Михайлов-младши не успя да дойде заради ангажименти с клубния му отбор "Твенте". Гаджето му и кандидат-снаха на Боби Ц Алисия, също не се появи на купона.  
Президентът на БФС нямаше много време да се възстанови от веселбата. Михайлов трябваше да лети вчера следобед за Нион, където има заседание на комисията на УЕФА за футзал, на която Боби е председател.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама