Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1786985 www.bgdnes.bg

Здравко Лазаров-Електричката: Плащам 730 лв. за ток!

Бившият футболен национал Здравко Лазаров-Електричката също скочи срещу високите сметки за ток. Нападателят на "Славия" заяви, че е напълно солидарен с протестиращите и самият той е готов да се хвърли в бунта.
"Естествено, че са прави хората да протестират! Положението стана нетърпимо. С какво да живеят, какво да ядат? Подкрепям ги напълно. Народът е изгладнял", избухна Електричката пред "България Днес".
Ветеранът навършва днес 37 години, но няма никакво настроение за тържества, защото сметката му за ток е скочила тройно за последния месец. Въпреки че е действащ футболист от "А" група, той също изпитва затруднения с препитанието на семейството си.
"Моите сметки също са непоносимо високи. Отоплявам се изцяло на ток. Миналия месец платих 216 лева. Този месец сметката ми скочи почти тройно и ми дойде фактура за 730 лева", оплака се Здравко. Футболистът и съпругата му Нина живеят в апартамент в столичния квартал "Борово" заедно с 13-годишния си син Иван и 8-годишната си дъщеря Лара. Електричката е роден в град Септември в близост до прословутата жп гара, откъдето идва прякорът му Електричката. 
"Трябва да се вземат спешни мерки. Няма значение дали правителството ще падне или не. И без това след 3 месеца има избори.", каза Лазаров по повод на провокациите от страна на футболни ултраси.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама