Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1800764 www.bgdnes.bg

Гуардиола шпионирал Шакира

Бившият треньор на "Барселона" Хосеп Гуардиола е шпионирал Шакира. Пеп наредил да следят защитника на каталунците Жерар Пике, след като станало ясно, че той има връзка с латинодивата.

Специалистът бил обсебен от това да знае всичко за личния живот на футболистите си. Гуардиола бил много притеснен от романса между бранителя и колумбийката.
Треньорът бил близък с шефа на детективска агенция „Методо 3” Шавиер Марторел. Той използвал тази своя връзка да научава подробности за това какво правят играчите на "Барса".

Реклама

Пеп дори често се обаждал в домовете на звездите, за да ги провери дали са вкъщи, или са решили да се отбият в някой бар. Някои от футболистите се „радвали” на още по-специално внимание. Такъв бил случаят с Пике, особено след като станало ясно, че той има връзка с Шакира.

В продължение на няколко седмици бранителят неизменно имал „опашка”. Това не останало незабелязано от играча и любимата му и той се оплакал на агента си. Мениджърът споделил това пред Гуардиола. Шефът на детективите Марторел реагирал бързо. Той обяснил на агента на Пике, че играчът е преследван от представител на жълт вестник. Това успокоило бранителя и любимата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама