Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1827414 www.bgdnes.bg

Генерала Йешич: Бунтовниците ще си тръгнат преди мен

Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич се чувства напълно спокоен за поста си, въпреки постоянните спекулации за неговата смяна.
"Нямам усещане да съм сам срещу всички.  Не мога да си обясня откъде идва цялата тази омраза към мен. Нормално е да има критика, след като загубихме от "Литекс", но този път тук има омраза. На мен ми е смешно и много ги съжалявам хората, които говорят против мен. Защо се плашат толкова българските треньори? Може би, защото съм единственият чужденец в "А" група", коментира Генерала. Той се изказа остро и за някои от играчите в клуба.
"Дали има бунт в съблекалнята? Питайте бунтовниците! Техническите грешки на футболистите при мен са позволени, но тактически такива не прощавам. Имаше играчи, които не изпълниха изискванията ми, но няма да назовавам имена. Преди мен от ЦСКА ще си тръгнат футболистите, които вече  изгониха над 10-11 треньора от ЦСКА. Ще ударя там, където трябва. Не е нормално даден играч да казва на треньора си какво да прави. Явно това е някаква нова мода. Аз такова нещо досега не съм виждал никъде. Един футболист има право да говори, само когато подписва договора си със собствениците", отсече Йешич.
"Убеден съм, че ЦСКА ще завърши в Топ 3. Искаме и Купата. Обещавам, че Йешич ще работи за каузата на клуба. Ситуацията не е чак толкова лоша, колкото се представя. Това е целенасочена кампания, която има за цел да уплаши феновете. Ще се опитаме да спечелим срещу "Черноморец" с работа, ред и дисциплина", добави треньорът на "червените".
Междувременно изпълнителният директор Георги Илиев за пореден път нападна Стойчо Младенов заради парите, които си търси от клуба. "Изплащаме 270 хил. лева на Павел Дочев, който загуби от Севлиево. Не знам защо и Стойчо влиза в такива схеми и иска огромни неустойки. ЦСКА дължи 1,5 млн. лева на бивши треньори. Помощният терен, който правим, ще струва 750 хил. лв. Когато дойдох тук, заварих един умрял стадион и умрял отбор. Беше като джунгла и имаше плъхове по 1 метър. Плащаме по 20 хил. лв ток на месец. На следващия мач ще поставя броячи на входовете. След шампионата започваме проект за 60 тоалетни на стадиона, ако още съм тук и ми издържат нервите", обясни Майкъла.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама