Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1833303 www.bgdnes.bg

Почувствай Виктория зад волана!

Талантът на Виктория Бекъм явно не знае граници. Бившата певица бе снимана зад волана на кола, чийто дизайн е проектирала самата тя. Автомобилът е с марката "Рейндж Роувър".
"Искам всеки, който влезе в тази, да чувства нейния комфорт. Тя е луксозна и в същото време удобна", сподели Виктория в рекламната кампания на возилото.
Както е известно, през последната година госпожа Бекъм предизвика истински фурор на модните форуми със своите колекции. Постиженията й бяха обявени за "най-голям пробив" в модната индустрия за 2012 година.
Съпругът й Дейвид не остава по-назад в своето поприще. Звездата на "Пари Сен Жермен"е най-богатият футболист в света. Англичанинът изпревари в класацията най-добрите съвременни футболисти Ц Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
Състоянието на Бекъм възлиза на 175 млн. паунда, докато това на звездата на "Барселона" е 115,5 млн. паунда. Трети в класацията е Кристиано Роналдо с 112 млн. Сумите са калкулирани на база заплати, бонуси и клаузи в договорите, както и на частни бизнес инвестиции и пари от реклами и спонсорски договори.
ДНай-големите футболисти в света не трябва да бъдат разглеждани само като спортисти. Те са световни марки и Бекъм е най-добрата такава в светаУ, заявява Амар Сайг, който е направил проучването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама