Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1836175 www.bgdnes.bg

Бербо трансфер №3 в Англия

Димитър Бербатов получи поредното си признание. Нападателят на "Фулъм" бе определен за трансфер №3 за сезона във Висшата лига на Англия. В гласуването са участвали всички мениджъри в премиерлигата. Засега остава тайна кой как е гласувал, като на Острова смятат, че мениджърът на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън не е посочил бившия си футболист Бербатов в своята класация. 
Бербо е изпреварен от испанската сензация на "Суонзи" Мичу и холандската голова машина Робин ван Перси, който зае мястото на българина в "Юнайтед". С 47% от общия вот класацията убедително печели Мичу, който има 15 гола от началото на сезона и е с основна заслуга "Суонзи" да вдигне Купата на лигата в Англия. От своя страна Ван Перси има 19 попадения и тотално засенчи Уейн Рууни в състава на "Манчестър Юнайтед". 
Испанският национал Санти Касорла, който бе привлечен в "Арсенал", и Стеван Дзондзи, преминал в "Стоук Сити", имат равен брой гласове с Бербатов и заедно с него заемат третото място в престижната класация. 
За мениджър на годината бе избран Михаел Лаудруп, който пише история със "Суонзи". Най-добрият млад играч е Рахим Стърлинг от "Ливърпул". 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама