Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1836724 www.bgdnes.bg

Йешич: За ЦСКА има лек, но няма кой да го изпие

Изгоненият от ЦСКА треньор Миодраг Йешич се сбогува с играчите вчера. Той дойде до стадион "Българска армия" за последни преговори с двамата изпълнителни директори на клуба - Георги Илиев и Венци Живков.
"За ЦСКА има лекарство, но в последните четири години никой не иска да го изпие. На тези, които бяха извън групата, пожелавам да са живи и здрави и да стоят по-далеч от мен", каза Йешич, визирайки инициаторите на бунта Мишел Платини, Иван Бандаловски и Костадин Стоянов.
"Докато работя някъде, се опитвам да подобря нещата. Бях намерил пътя, по който да тръгне отборът. За да се направят нещата, трябва и малко време. Очевидно моето време изтече и няма какво повече да говоря", добави сърбинът.
"Разделяме се като приятели. Преговорите бяха много тежки, на никого не му е приятно да си тръгва от "Армията". Естествено, че става въпрос за пари. В договора на Йешич няма клаузи за неустойки, но все пак махаме човека и той има някакви претенции. Трябва да ги удовлетворим", разясни ситуацията Живков. Вчерашната тренировка на "червените" в Панчарево бе водена от новия треньор Милен Радуканов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама