Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1843820 www.bgdnes.bg

Жената на Радуканов продава фитнес уреди

Алексей Гилтяй 
Красивата съпруга на новия треньор на ЦСКА Милен Радуканов рекламира фитнес уреди. Наташа Радуканова е едно от лицата на известна марка, която продава специални обувки на пружини. Фитнес уредите на г-жа Радуканова намалявали риска от травми при тренировки и могат да се използват в домашни условия. Пружините на Наташа се използват за отслабване, джогинг и почти всякакви атлетически тренировки. Цената им варира между 500 и 600 лева.  
Освен че рекламира продуктите, г-жа Радуканова не спира и с работата си като инструктор. Наташа води тренировки в комплекса ДМалеевиУ на прочутите сестри тенисистки и майка им Юлия Берберян. Там жената на треньора на ЦСКА е един от най-търсените инструктори. "Това е моята страст, чувствам се като върху крилете на птица", рекламира обувките Радуканова. 
Наташа Радуканова съвсем скоро може да помогне и на играчите на ЦСКА да си върнат добрата физическа форма. При предишния престой на мъжа й в ЦСКА Наташа изпоти здраво отбора с тежка спининг тренировка, имитираща колоездене в пресечена местност. Според специалистите подобна тренировка може да се сравни с 10 километра тичане по баирите в планината. 
Въпреки че с Милен са повече от 20 години заедно, двамата изглеждат влюбени като ученици. Като истински джентълмен Радуканов постоянно прави изненади за Наташа. Спортното семейство има и спортни деца. Двете им момичета - Лилия и Мадлен, тренират художествена гимнастика и вече имат сериозни успехи. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама