Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1855549 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов сменя Алисия

Вратарят на холандския "Твенте" и националния ни отбор Николай Михайлов е много вероятно в близко бъдеще да смени обекта на любовта си и да се раздели с фолкпевицата Алисия.
Това разтълкува пред "България Днес" известен наш сексолог, пожелал да не се излага на гнева на Ники и татко му Борислав Михайлов. Предсказанието се базира на футболните обувки, които носи стражът на "лъвовете", и по-специално на цветовете. Ники напоследък се изявява с бутонки в бяло отпред и черно отзад. Според модни експерти това може да мине за изисканост, но издава, че собственикът им е на път да загърби стара връзка и да се впусне в нова. Досега Михайлов-младши често правеше точно това, припомнят светските хроникьори. В момента той не крие любовта си към певачката Алисия.
"Черният и белият цвят помежду си се гасят, вече не носят първоначалната си информация и не потискат психиката - обяснява сексологът. - По принцип черно облекло се избира при депресия и когато се отхвърлят околните. Щом бялото е водещо, може да се направи изводът, че Ники оставя нещо зад себе си и се стреми към промяна, чийто символ е белият цвят. В сексоложки смисъл може да се очаква смяна на партньора. Но може и да се тълкува в смисъл, че търси промяна на клубния отбор, за каквото нещо се чува не отскор." В такъв смисъл говорят и белите ръкавици на националния ни вратар.
Носещите обувки предимно в червения цвят Станислав Манолев, Иван Бандаловски и Димитър Рангелов били страстни любовници. "Червеният цвят символизира страстта, възбудеността. Човекът, който носи червено, обича страстно, мрази страстно и страстно вярва", твърди сексологът.
Сребристите обувки на защитника на "Партизан" Иван Иванов издават, че той може да разкрива фантазиите на нежния пол. "Сребърният цвят е устойчив, намалява вълнението, освобождава от емоционалната скованост, способен е да прониква навсякъде, умее да прекратява споровете и да разкрива фантазиите на хората", завършва специалистът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама