Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1956432 www.bgdnes.bg

Боатенг сам в леглото

Кевин-Принс Боатенг остана сам. Гаджето му Мелиса Сата го заряза в мрачното и дъждовно Милано и духна към слънчевите плажове на Маями.
Хубавицата, която неотдавна беше любима на друг футболист - Кристиан Виери, отсвири работата и се отдаде на заслужена ваканция. Преди да замине за слънчевия американски курорт, Мелиса набързо спретна фотосесия за реклама на бельо. Тя прибра солидния хонорар и отиде да го харчи в нощните клубове на Маями.
Заради морската почивка Мелиса не беше на трибуните на "Сан Сиро" за мача на "Милан" с "Катаня". Отсъствието й учуди сериозно журналистите в клюкарските издания на Апенините. Част от тях започнаха да се чудят дали Мелиса не е била шута на Кевин-Принс заради друг мъж в сърцето й.
Малко по-късно стана ясна причината за отсъствието й - ваканция в Маями с приятелки. Мелиса бързо привлече вниманието към себе си по плажовете. Тълпи от мъже не откъсват поглед от стройното й тяло в оскъден бански.
Според близки до двойката Сата се е отдала на почивката, преди да започне приготовленията за сватбата й с Боатенг. Двамата са сгодени от половин година, като се очаква да минат под венчило това лято.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама