Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2035491 www.bgdnes.bg

Здравко Лазаров: Господ наказа "Левски" заради високото самочувствие!

Здравко Лазаров - Електричката е най-възрастният футболист в шампионата на "А" група. Роден е на 20 февруари 1976 г. Ветеранът участва в историческия мач "Левски"-"Славия" (1:1), в който "сините" изпуснаха уж сигурната шампионска титла. Макар че е играл в "Левски" Здравко се раздаде максимално и бе един от най-добрите в състава на "белите".

Здравко коментира мача с "Левски" и сподели, че "сините" ненужно са подценявали "Славия" преди мача. Цяла седмица след победата над "Лудогорец", от "синия" лагер тръбяли, че вече са шампиони. В края на краищата обаче мачът със "Славия" завирши с резултат 1:1 и "Левски" изпуснаха купата.

Здравко Лазаров се чувства обиден, че след мача левскарите обвинявали "белите", че не са им пуснали мача. Той споделя, че не са скочили на "Левски", за да станат първи "Лудогорец", а заради собствената си чест. Той смята, че отборът на "сините" е наказан от Господ, заради високото си самочувствие и изрази надежда, че за в бъдеще ще са по-скромни, ако не са готови за шампиони и ще играят с пълните си възможности до последно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама