Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2043866 www.bgdnes.bg

Бориело оплете поредна манекенка

Италианският плейбой Марко Бориело оплете в мрежите си поредната манекенка. Този път става въпрос не за коя да е, а един от ангелите на "Виктория Сикрет" - Изабел Гулар.
Бразилката прекарва част от ваканцията си заедно с Бориело на испанския остров Ибиса. Двамата бяха засечени да се натискат в един от най-популярните нощни клубове там - "Амнезия". Според присъствали те доста се забавлявали заедно.
През леглото на Бориело са минали куп известни красавици. Белен Родригес, Аналу Кампос, Нина Сеникар, Мадалина Генеа, Никол Минети и за последно Камила Мораиш са само част от жените, които плейбоят успя да оплете в мрежите си през през последните години.
Жълтите издания на Апенените определят Изабел като големия джакпот на Бориело. Тя е родена на 23 октомври 1984 година в Сао Карлос. От италиански произход е и има четирима братя и една сестра. Докато пазарува с майка си, фризьор й предлага да стане манекенка. Изабел се мести в столицата Сао Пауло и започва кариерата си на модел. Дефилирала е за дизайнери като Бил Блас, Баленсиага, Ботега Венета, Оскар де ла Рента, Валентино, Майкъл Корс, Ралф Лорън и Стела Маккартни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама