Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2096072 www.bgdnes.bg

Жрици обраха 6-има национали

В сериозен скандал се забъркаха световните шампиони от Испания.
Шестима футболисти на "Ла Фурия" са били ограбени. Обща сума от около 1000 евро е изчезнала от хотелските им стаи в Ресифе след мача с Уругвай. Това бе потвърдено и от органите реда, но оттук нататък идват скандалните разкрития на бразилските медии.
Парите на испанците са се изпарили след див купон в стаите им, който включвал пет проститутки. Позовавайки се на свои източници - служители на хотела, вестник „Глобоеспорте" твърди, че след множество изпити кайпириня и бира и силна музика в една от стаите на футболистите се качили пет платени момичета. В купона били замесени петима футболисти и едно от техническите лица на отбора, които поиграли на стриппокер с жриците. На сутринта испанците осъзнали, че им липсват пари, и подали сигнал в полицията.
От престижния хотел са доста разтревожени от кражбата и направили свое разследване, за да се уверят дали са замесени техни служители. Именно това разследване показало намесата на петте момичета.
Единият от ограбените е Жерар Пике, който първи взе отношение по въпроса.
"Всичко е лъжа - заяви възлюбеният на латинодивата Шакира. - Федерацията е взела мерки и се надяваме всичко скоро да приключи. Да бъдеш в хотел и да те ограбят, е достатъчно неприятно преживяване. Предполагам, че не са искали да приемат, че сред тях може да има крадци, и са излезли с тази версия."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама