Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2382269 www.bgdnes.bg

ЦСКА друса кючек след победата

С мощни кючеци футболистите на ЦСКА отпразнуваха победата над "Левски" в чалга клуб на жълтите павета в София.
Часове след убедителния успех над "сините" играчите на треньора Стойчо Младенов се събират в кръчмата. Поръчват предимно от скъпата мексиканска бира "Корона". За момента цената на пенливата напитка не е проблем за футболистите, защото шефът им Сашо Томов преди мача им дал заплати. Даже им обещал по още два бона премия за боя над "Левски".
Най-активен на дансинга е Емил Гъргоров, който навърта солиден километраж, друсайки ориенталски танци. Бадема е известен като голям купонджия и този път защитава с чест реномето си.
Хитовете на Азис карат кръвта на "червените" да бушува. Защитникът Джаксън Менди, известен като сексмашината от Борисовата градина, започва да се оглежда за нови завоевания. Двамата с Марсиньо си правят компания, докато свалят момичета. За да покаже колко е напреднал в изучаването на български, Менди от време на време подвиква: "К*р за "Левски". Същите думи поства и на стената си във Фейсбук, за да не остане и капка съмнение колко е верен на каузата ЦСКА.
Купонът в чалга кръчмата става още по-шумен след полунощ. Футболисти и фенове се прегръщат и целуват. Играчите не отказват на никого снимки и автографи. Партито продължава до сутринта. Чак към 7 часа на следващия ден последните купонджии се измъкват от заведението.
Треньорът Стойчо Младенов е пуснал всички да почиват в неделя, а и "червените" герои са много уморени.

Реклама
Реклама
Реклама