Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6125708 www.bgdnes.bg

Адриана Лима си намери гуру

Адриана Лима си намери гуру, който й помага да намери духовно спокойствие.
Бившата съпруга на сръбския баскетболист Марко Ярич трудно преживява раздялата си с него. Лима още няма сериозна връзка. Двамата се разделиха официално преди една година, но разводът се проточи дълго.
Сега Лима се опитва да излекува душата си с индийска философия и посещава уроци на гуруто Шри Шри Рава Шанка.
След среща с учителя бразилската манекенка споделя, че иска хората да гледат на нея като на човек с богата чувствителност. И да не я свързват само с ревюта и фотосесии.
"Шри Шри казва, че душата няма лице и тяло - споделя Адриана Лима. - След неговите уроци се чувствам по-близо до истината за живота и своето собствено аз."
Преди да открие източната мистика, Лима изповядва католицизма. Тя категорично не приема предбрачния секс.


Преди брака си с Марко Лима беше сгодена за китариста Лени Кравиц, но така и не стигна до олтара с него.
След развода с Ярич не бяха оповестени подробности от споразумението. Все пак стана ясно, че двете им дъщери Валентина и Сиена са поверени на майката.
Лима непрекъснато е свързвана с различни мъже, но нито един от тях не е бил представен като новия й любим. Тя беше снимана да се целува в Маями с татуиран мъж, чиято самоличност журналистите не можаха да установят. Имаше слухове, че в Кан Адриана е била ухажвана от младия певец Джъстин Бийбър. Но и това не беше потвърдено официално.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама