Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7105470 www.bgdnes.bg

Бербо прави дъщеря си "златно момиче"

Кръвта вода не става!

Доказателство за това е голямата дъщеря на Димитър Бербатов - Деа. 10-годишното момиче явно е наследило спортния ген на баща си.

От известно време Деа тренира художествена гимнастика, научи "България Днес". Момичето е записано от родителите си в частен клуб. Тренировките му се провеждат в базата на националния отбор в Бояна. Това е било водещото при избора на Бербо и половинката му Елена, тъй като семейният дом на бившия футболист на "Манчестър Юнайтед" е наблизо.

Реклама

Малката е много запалена и е изключително съвестна в тренировките. Има и качества, така че може след време да е едно от новите "златни момичета" на България.

Като добър баща Бербатов често лично води наследничката си на заниманията. Част от тях дори наблюдава отстрани, както правят не малко родители. На едно от тях футболиста дори направи кратко клипче в историите си в инстаграм. На видеото една от топките достигна до нападателя. Митко показа, че умее да владее дори и лъскавите кълба в гимнастиката.

Понякога с него или Елена в залата е и малката им дъщеря Елиа. Тя също проявява интерес към красивия спорт, така че нищо чудно да поиска и нея да запишат да тренира.

Доскоро Бербатов криеше ревностно дъщерите си. За първи път те се появиха публично на благотворителния мач на фондацията на нападателя и тази на Луиш Фиго. Сега често голмайстор номер едно на националния отбор за всички времена споделя любопитни моменти с двете момичета. От тях стана ясно, че Деа освен спортния ген е наследила и таланта му да рисува.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама