Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8046615 www.bgdnes.bg

Хамилтън търси бивша

Шесткратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не остава встрани от женското внимание и умее да гребе с пълни шепи от това удоволствие. Но явно любовта не идва с мимолетен секс или краткотрайни връзки, одумват в Англия именития си сънародник.

В дните след настъпването на 2020 г. пилотът изглежда се е затъжил за бивше гадже. Макар и една от многото, моделът Уини Харлоу отново изглежда е събудила тръпката на състезателя на "Мерцедес", става ясно от активността помежду им в социалните мрежи. Красавицата се похвали с нови свои снимки по бански, разкриващи съблазнителните й форми, а Люис не закъсня да ги хареса след почти двегодишно мълчание.

Реклама

Уини също не се задържа за дълго в ролята на гадже на шампиона. Но нали и шампион, все пак Хамилтън не е Нострадамус и не се обажда на бъдещите си, а на бившите си, както всички нормални мъже на градус.
За последно, преди повече от половин година, най-бързият автомобилист бе в обятията на модела Синди Кимбърли и уж щяха да вдигат сватба. Но и този път се размина. През постелята му минаха доста манекенки, сред които и словачката Петра Немцова, която също бе сватосвана за тъмнокожия англичанин.

Люис започна необузданите си набези в средите на моделките скоро след окончателната си раздяла с певицата Никол Шерцингер, която много искаше да мине с него под венчило.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама