Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8338783 www.bgdnes.bg

Кечистът Русев бори вируса с видеоигри

Кечистът Александър Русев бори коронавируса с компютърни игри. Мирослав Барняшев, както е истинското име на пловдивчанина, се е изолирал в своя дом в Нашвил, Тенеси по време на пандемията. Той прекарва часове в своята специална стая, където трепе виртуални злодеи с пушка.

Находчивият българин изкарва успоредно с това и пари. Русев има милиони последователи в социалните мрежи, пред които рекламира игри и други продукти.
Здравенякът има нужда от допълнителни средства, защото кариерата му е в застой. Причината е изтичащият договор със световната федерация. Контрактът приключва през лятото и в момента текат зверски преговори.
Легендарният собственик на световната федерация Винс Макмеън има практика да праща в забвение звездите, които отказват да преподпишат. Това е причината Русев да не се е появявал на екран през последните седмици.


Вероятно българинът ще пропусне и най-голямото събитие за годината Кечмания. Обикновено турнирът се провежда на стадиони за американски футбол с капацитет над 50 000 зрители. Заради коронавируса всички спортни събития с публика в САЩ бяха отменени. Но Кечмания ще се проведе в доста странен формат. Най-големите звезди на кеча ще се бият на 4 и 5 април в тренировъчния център на световната федерация във Флорида без публика.
Докато Русев върти джойстика, неговата съпруга Лана няма намерение да седи с часове на едно място. Красавицата събра доста повече публика със своите палави танци в социалните мрежи. Блондинката се пуска без грим и почти гола, за да вдигне пулса на своите почитатели.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама