Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8386209 www.bgdnes.bg

Женски бой Джордан - Бианка

Темите за вируса и за кралското семейство вече идват малко в повече на британците, но се задава нещо интересно и очаквано грандиозно, което да разведри тягостната атмосфера на Острова. Женски бой! При това между две от любимките на клюкарите Ц Кати Прайс-Джордан и Бианка Гаскойн.

33-годишната дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн намери начин да припечелва дори в условията на коронавирус. Съблазнителната Бианка без свян навлече спортен сутиен и впит клин и хукна да тича и прави упражнения в парк в графство Кент. Облеклото е на определена марка, която се е изръсила достатъчно, за да ползва за реклама сочното

Реклама

тяло на футболната наследница.
Дотук всичко е добре, но се намесва мъжемелачката Кати Прайс-Джордан. Двете англичанки си имат причина да се мразят и "хапят" вече два месеца. А причината се казва Крис Бойсън. Хубавецът е гадже на Джордан. Тя твърдо си държи на него, нищо че има пет деца от четирима други мъже. От своя страна Бианка е разделена с последната си голяма любов Стивън Марторана.

Г-ца Гаскойн няколко пъти е засичана в компанията на г-н Бойсън. Това е достатъчно за Джордан да плюе отрова при всеки възможен случай. Е, последната фотосесия на Бианка, съблазняваща в парка от преди броени дни, не е случай за изпускане. Кати нарича съперницата си "повлекана" и "торба", прелестите й били "увиснали" и още куп "комплименти".

Очаква се с нетърпение отговора на Бианка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама