Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8689616 www.bgdnes.bg

Ел Маестро псува като каруцар

Без Десподов при поражението на "Щурм" с 1:5

Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро напсува като каруцар рефера Харал Лехнер при тежкото поражение на "Щурм" (Груц) като домакин от "Залцбург" с 1:5 в мач от австрийското футболно първенство. Причина за гнева на специалиста беше нарушение на Маед Ащимеру срещу Лукас Ягер. Арбитърът показа само жълт картон.
"Нямаш ли топки или какво?! Това не е жълт. Това е червен! Майната му! Това е ши..ан червен картон", побесня Нестор Ел Маестро. В словесната престрелка се включи треньорът на "Залцбург" Джеси Марш и неговият асистент Франки Шимер. Помощникът дори нарече Ел Маестро - "глупак".
След сцената Ел Маестро беше пратен на трибуните от рефера, след като самият той получи червен картон. Очаква се много строго наказание към специалиста. Той няма да води своя тим минимум два мача.
Това беше трето поредно поражение за "Щурм". Кирил Десподов изгледа от пейката срещата. Футболист щ1 на България за 2018-а има само 10 мача като титуляр от началото на сезона. 23-годишният национал отбеляза шест гола.
Тимът от Грац е на шесто място в класирането и почти сигурно ще изпусне класиране за европейските клубни турнири. До края на първенството остават седем мача.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама