Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9538746 www.bgdnes.bg

Жук отново на лов за богаташи

Тенис лолитката София Жук отново е на лов за заможни батковци. 21-годишната красавица се е разгорещила в Маями и печели доста прилични пари.

Московчанката стана шампионка при девойките на "Уимбълдън" през 2015 г., тогава 16-годишна, припомня РИА "Новости". При жените достига до 115-о място в ранглистата, но едва на 20 се отказа от тениса заради контузии. През миналата година бе обявила, че отново ще пробва да влезе в спорта на високо ниво, но след това се сети, че макар и излекувала физическите травми, тенисът е оставил и психически такива, които тя не е преодоляла. Жук вече е преминала към новото си поприще на модел, което явно й носи далеч повече и по-лесни пари от целодневното въртене на тенис ракетата. В кратката си кариера София е спечелила малко над 300 000 долара от наградни фондове. А като модел е далеч по-търсена и ангажирана, а чековете се печелят много по-лесно.

Първо тя избра Лос Анджелис за постоянно пребиваване, но преди почти година реши, че слънцето на Флорида й понася по-добре и се засели в Маями. Там бързо си намери гадже - финансовият брокер Хуан Хименес. Двамата така и не афишираха връзката си освен с една снимка, но според източник на РИА "Новости" това е в миналото и г-ца Жук отново е волна птичка да лети от цвят на цвят в търсене на щастие. Каквото намери кумирът й Ана Курникова, която смени тениса с певеца Енрике Иглесиас още преди години, когато София бе малко момиче.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама