Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9848293 www.bgdnes.bg

Маунт задява певица

Звездата на "Челси" Мейсън Маунт има с какво да се похвали в последно време. Освен че спечели Шампионската лига със своя отбор, той се задява и със секси певица.

Футболистът бе забелязан да напуска купон през уикенда в компанията на Джеси Нелсън. 29-годишната певица и седем години по-младият футболист се качили в такси и отпрашили в неизвестна посока, след като напуснали парти в тузарски бар в Лондон.

Реклама

Бившата звезда от Little Mix на няколко пъти преди това излизала с приятелки отпред и си правила снимки с тях. Тя празнувала сделката си с "Юнивърсъл", където да записва свои самостоятелни песни. В края на вечерта обаче се качила в таксито с Маунт.

Интересен факт е, че тя може да се окаже третата певица, свързана с Little Mix, която е обвързана с футболист. Бившите й колежки Пери Едуардс и Лий-Ан Пинок са сгодени за играчите Алекс Окслейд-Чембърлейн и Андре Грей. Нещо повече - в момента и двете са бременни и очакват първите си деца.

Джеси напусна групата през декември. Преди това тя и момичетата бяха заедно девет години. Сексапилната мацка обяви, че иска да гради солова кариера

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама