Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13843186 www.bgdnes.bg

Трансдаскалица не стига края на мегабомбите си

Цици до колене вее трансджендър даскалица и се опитва да скрие спомените от мъжкото си минало.

Преподавателката, която се изхвърля жестоко с новите си женски прелести, шашва цялото даскало и възмущава дори отраканите тийнейджъри. Кейла Лиме, както е новото дамско име на трансджендъра, преподава в гимназия в канадския град Оуквил. След като миналата учебна година разкрива, че не се чувства добре в ролята на мъж, тази година Кейла започва трансформацията си в жена. Засега тя не се подлага на никакви операции, а разнася гигантски изкуствен бюст, по-подходящ за някой с размерите на кит. Големината не е единственото, което вади очите на колеги, ученици и родители. Гърдите висят отчайващо и почти успяват да прикрият члена на бившия мъж. Освен това са с натопорчени зърна, които стърчат под впитата блузка на Кейла. Бруталната визия се допълва с нескопосана руса перука и къси шорти. В този вид даскалицата ходи не само по улиците, но и цъфва на работа.

Сеирът за учениците съвсем не свършва с новата визия на преподавателката им по производствени технологии. Най-големият смях настава, когато Кейла показва на тийновете как се реже с циркуляр, докато се чуди къде и как да подпре гигантския си бюст, така че да не й пречи и да не го разпердушини с моторизирания трион.

Заради политиката за равенство и толерантност бомбастичната учителка не може да бъде отстранена от работа и ще продължи да шашардисва и забавлява ученици и родители. Поне засега.

Четете още

Мъж, жена или Х: САЩ пуснаха полово неутрални паспорти

Мъж, жена или Х: САЩ пуснаха полово неутрални паспорти

Уанда хули транссексуалната Родригес
Уанда хули транссексуалната Родригес

Уанда хули транссексуалната Родригес

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама